+36 20 480 7110 Üzenjen nekünk

Szolgáltatásaink


Spóroljon velünk


Miért fizetne olyan szolgáltatásért, ami nem elégítette ki igényeit, nem értékesítette ingatlanját. Más oldalakkal ellentétben a Hun House Ingatlan portálon a hirdetés feladása ingyenes akár eladásra akár bérlésre kínálja ingatlanját, kivéve a kiemelt, egyéb módon priorizált hirdetések. Így nem kell felesleges kiadásokkal terhelni a pénztárcáját anélkül, hogy sikeres közvetítés megvalósult volna. Nálunk csak a sikeres közvetítés után kell fizetni a szolgáltatásért. A nálunk lévő hirdetései időkorlát nélkül hirdethetők. (A technikailag alkalmazott lejárati idő előtt és után is meghosszabbítható, ha még nem kell el ingatlanja.)

Keress velünk pénzt


Ki nem szeretne egy kis plusz pénzt keresni másodállásban vagy akár főállásban vagy csak szórakozva egy kis pluszhoz jutni. Próbálja ki magát, mint üzletkötő. A Hun House Ingatlan portálon lehetősége van, hogy kipróbálja magát, mint üzletkötő. Legális munka kötetlen munkaidő, kötetlen munkavégzési hely sikerdíj minden sikeres ingatlan közvetítésben való részvételért, akár az eladó ingatlant, akár a vevőt közvetítette üzletkötőként. Dolgozzon velünk mit üzletkötő, szerezzen új eladásra, kiadásra váró ingatlanokat a portálra és vagy keressen vevőket a portálon található ingatlanokra és mi sikerdíjat fizetünk minden sikeres közvetítésért. Ha felkeltettük érdeklődésed regisztrálj min üzletkötő, vagy lépj kapcsolatba velünk.

Az idő neked dolgozik


Mindegy, hogy most töltöd fel hirdetésed díjmentesen vagy egy fél év múlva hosszabbítod meg vagy módosítod hirdetésed akkor is díjmentes lesz, kivéve a kiemelt, egyéb módon priorizált hirdetések. Mivel nincs költséged nem kényszerit semmi, hogy lejjebb vidd az árat, így az idő neked dolgozik. Ne köss kompromisszumot, találd meg a megfelelő vevőt és hagyd, hogy az idő neked dolgozzon a Hun House Ingatlan portálon.

Csináld meg a saját karriered


Lépj be csapatunkba vagy dolgozz velünk mint üzletkötő. Jó vagy abban amit csinálsz, többet szeretnél, keresed a kihívásokat, szervezd meg saját csapatod dolgozzatok velünk mint csapat amelyiknek te vagy a vezetője. A Hun House Ingatlan portál webes felülete lehetővé teszi, hogy mint csapat együtt dolgozatok és Te min a csapat feje vezesd a csapatodat. Szóval ha többet szeretnél mint csak egy pénz kereseti lehetőséget, itt megtalálod a lehetőségeket, hogy felépítsd karriered és vezesd saját csapatodat.